2016. november 27., vasárnap

47.Fejezet~ Tizenkét óra

Cristiano Ronaldo
November 10; Madrid, Spanyolország

 - Ja, meg volt egy eszméletlen gyönyörű és kedves csajod aki szeretett, elfogadott és nem a pénzed kellett neki - bassza a fejemhez az igazságot könyörtelenül. - Bocs, hogy ezek után nem tudlak sajnálni.

 - Akkor baszódj meg! Látom rajtad, hogy bármit mondok is, az ő pártjára állsz. Valld be, hogy te is szívesen megfektetnéd - szólok vissza neki, és némi igazság is van benne, mindkettejüknek csak egy éjszakára kéne a másik. Sergio nem tud megállapodni egy nő mellett.- De nem akarlak elkeseríteni, Kate soha nem fog veled szóba állni, mert nem vagy az esete.- És ezt igazolja a mellette lévő barátja is, aki nem feltűnő mód, de hasonlít rám. Semmi gond Catherine, rajtam kívül senkinek sem tűnt még fel, hogy összeszedned Cristiano Ronaldo 2.0-át.
 - Csak, hogy tudd ma este vele randizom - hallom még utoljára a spanyol védő öntelt hangját.
- Igen csak tönkrement az ízlése- morgok orrom alá és sajnálom, hogy ezt nem hallja egyikük sem.
Vissza kell szereznem őt, nem állhat le mindenfélével utánam... a végén még engem fognak megszólni. Vicces is lenne...
Amint beülök autómba felvetődik bennem egy ötlet, amit azonnal el is vetek. Hülye leszek én futni utána, majd ő tesz érte, hogy újra együtt legyünk.
Ilyen és ehhez hasonló gondolatok közepette vezetek haza a délutáni csúcsforgalomban. Mondanom sem kell, hatalmas dugó uralja Madrid utcáit -amit nem mellesleg nagyon utálok.
Körülbelül egy óra telik el mire már újra a saját házamban fekhetek, a saját kanapémon. A ház szinte kong az ürességtől. Se Juni, se anya, se Kate, se barátok... sem senki,
(...)



- Cristiano, hát te hogy-hogy itt?- Foglal helyet mellettem megilletődve a már igencsak nem szomjas barátom.
- Neked is szia- fogok vele kezet egy mosoly közepette- tudod, kellett egy kis kikapcsolódás.
Igazából magam sem tudom miért vagyok itt. Normális esetben inkább elmennék edzeni és úgy vezetném le a feszültséget, nem pedig egy drogos klubban tölteném az éjszakámat.
- Nos, és akkor meghívhatlak valamire, vagy még mindig nem iszol alkoholt?- Kérdezi humorosan.
- Maradok a víznél- emelem fel poharamat, ezzel szemléltetve is a dolgot, mire hagosan felhorkan.- Ha megeszel akkor is- nevetem el magamat.
- Nem kéne egy nő végre neked?
- Szerintem jobb lesz, ha most elmész Juan- szorul ökölbe a kezem és próbálom türtőztetni magamat, nehogy beverjem az üzletember képét.
- Hát ha mégis, nagyon ajánlom az félig orosz Tatjanat, igazi vadmacska- karmol a levegőbe, mintha ő maga is egy lenne.
Szemeim villámokat szórnak a spanyol férfi felé, legszívesebben kinyírnám.
Unottan nyúlok poharamért és iszom meg a benne lévő maradék vizet. Tekintetem akaratlanul is az örömlányok asztala felé téved. Egyértelmű, hogy melyik nőről beszélt Juan. A sok barna közt ő az egyetlen szőke. Haja egészen háta közepéig leér, hófehér bőre kivirít a többi -valószínűleg- spanyolé közül. Egy koktélt tart kezében miközben éppen nevet valamin, a többi prostituálttal együtt. Vörös rúzsa minden egyes érintkezés után nyomot hagy a pohár peremén. Ruhája harmonizál szája színével és hátán egy hatalmas kivágás ékeskedik. Talán nem is olyan rossz Juan ötlete.
Erőt véve magamon felállok a fotelből és Tatjana felé veszem az irányt, miközben őt vizslatom megállás nélkül. Amint fellépek az asztalukhoz minden szempár rám szegeződik.
- Tatjana, ha nem tévedek?- Nézek rá a szőkére egy sármos vigyor közepette.
- Ugyan kérlek, csak Tanja- legyint egy vigyor közepette.
- Részemről az öröm- csókolok neki kezet- meg kell jegyeznem, elbűvölő az akcentusod.- Kacsintok rá.
- Köszönöm- süti le szemeimet, mintha zavarban lenne, pedig biztosan nincsen.

- Meghívhatlak valamire esetleg?- Tartom felé kezemet.

- Természetesen- pattan fel ülőhelyéről és belém csimpaszkodik.
Az orosz nő könnyedén lépked mellettem, Irinahoz tudnám hasonlítani ezt a rideg magatartást. Tipikus orosz.
A pulthoz odaérve felkönyökölök és intek a bent sürgő- forgó lánynak. Teste nagy részét tetoválások fedik, orrában és ajkaiban különféle piercingek ékeskednek. Hosszú fekete haja két kontyban van fogva feje tetején. Fekete haspóló és a szoknya alig fedi a vékony testét.
- Mit adhatok?- Próbálja túl kiabálni az üvöltő zenét.
Nem válaszolok, csupán mellettem szobrozó nőre tekintek és tenyeremmel meglököm picit derekát ezzel biztatva, hogy kérjen magának valamit.
- Egy Mojitot- mosolyog kedvesen az emos lányra.
Jellemző, nem akar könnyű prédának tűnni, ezért nem kér semmi erotikus nevű koktélt. Ha azt akarja, hogy megbecsüljék talán nem annál az asztalnál kellene ülnie.
A pultos lány elé tolja a poharat és miután kifizetem elkezdem húzni a raktár felé, ahol a tulajba ütközök.
- Oh Alejandro- szólítom meg kedves ismerősöm- milyen jó, hogy beléd botlottam- kezdeném, de letorkol.
- Jobbra a második ajtó- ad kezembe egy kulcsot, amin egy apró oroszlán szolgál kulcstartóként.- De ne törjetek össze semmit sem kérlek- tekint még vissza egyet.
Csupán elmosolyodom, minek következtében a nő a nyakamnak esik és csókokkal kezdi el behinteni az bőrt rajta.
Egymást falva, faltól- falig ütközve botorkálunk el az irodáig, ahol nehezen ugyan, de végül sikerül kinyitnom az ajtót. Magam után bezárva a nyílászárót neki vetem törékeny testét egy másodpercre sem elszakadva ajkaitól. Közben szemem sarkából valami ágy szerűséget próbálok keresni. Óvatosan kezdem el tolni a bordó kanapé felé, ahol végig fektetem. Jóleső sóhaj szakad fel ajkai közül miközben jobb tenyeremmel végigsimítok oldalán.
- Fejezzük be ezt a gyerekes játékot és csináljunk végre valami értelmeset- morgok ajkaiba.
A szőke szépség először kicsit megilletődik majd igazi vadmacskaként szórja le mindkettőnkről a ruhákat. Akárcsak egy filmben.
Nem teketóriázok vele, gondolkodás nélkül  behatolok, mire izmai megremegnek. Fordít helyzetünkön és ő kerül felülre. Jól mondta Juan, tényleg csak ajánlani lehet. Nem kell sok, néhány lökés után elmegy majd én is. Az orgazmus mámora közben kinyitom szemeimet és ránézek. A szép, jól eső érzés azonnal semmivé lesz mikor Catherine arca kerül Tatjanaéra. Fejemet gyorsan megrázom, majd újra ránézek partnerem, akinek ekkora már saját vonásait látom. Megkönnyebbülten felsóhajtok, de ő csak értetlenül pislog rám.
Leemelem magamról könnyű testét és arrébb rakom. Ruháimat összeszedve felöltözök és neki is kezébe adom saját darabjait. Farzsebembe nyúlok és nem túl gondolva a dolgokat pénzt nyomok a nő kezébe, aki habozás nélkül elrejti azt táskájában.
- Cristiano- szólít meg, mire ránézek- köszönöm- terül el arcán egy halvány mosoly.
Nem értem miről beszél így csak biccentek egyet neki, talán nem is lenne rossz ember. Sőt, biztosan nem lenne az, ezt előző gesztusa is mutatja.
- Mindenki csak megbasz aztán fizet, te voltál az első, aki valamilyen szinten törődött is velem. Ezt köszönöm- indokolja meg előbbi mondatát, mire meglepődök.
- Már ne is haragudj- szólalok meg érdekes hangfordozással- egy kurva vagy, mit vársz?- Teszem fel a logikus kérdést.
Nem válaszol csak megrántja vállait és kisétál. Talán megsértettem volna?
- Ha esetleg szükséged lenne valakire- nyom kezembe egy névjegykártyát.
Irodája nincs esetleg? Névjegykártya egy prostinak, röhej. Azért elteszem a papírdarabot telefonom tokjába és szorosan a nő mögött haladva visszatérek az üvöltő zenéhez és a hatalmas tömeghez én is.
- Ronaldo- hallom akcentus nélkül ejtve nevemet magam mellől.
Egy pillanatot sem várva azonnal a hang irányába fordulok. Neymar. Ez még mindig nem ment haza?
- Neymar?- Nézek rá gúnyosan.
- Segíteni akarok, ne velem beszélj így- mordul rám.
- Mégis miben tudnál te nekem segíteni?- Pillantok rá értetlenül- nem baszod meg többször a volt barátnőm, akit kibaszottul szeretek?- Halkul el végére hangom.
El sem hiszem, hogy kimondtam, hogy szeretem. Neki sem mondtam még soha, hogy szeretem. Bele sem gondoltam, hogy ezt érzem a brit lány irányt.
A velem szemben álló focista is teljesen lesokkoltan mered rám. Minden bizonyára jól ismeri a mi történetünket és őt is meglepte ez a dolog. Nos, még engem is.
- Egyszer sem feküdtünk le, nem mellesleg te jöttél elő egy kurvával hátulról- talál rá először ö a hangjára- próbálj vele beszélni, telefonon. Nyilván sok minden megváltozna- motyogja üreges tekintettel.
Csak bólintok egyet, mert még mindig nem tértem magamhoz azóta sem.
A brazil csak megpaskolja vállamat és magamra hagy kesze-kusza gondolataimmal. Beszélnem kell Katetel!
Felbátorodva kapom elő telefonomat és írok neki üzenetet. Önelégült fejjel csúsztatom vissza zsebembe a készüléket. Alejandro keresésére indulok, elég volt mára ebből a buliból.
Jó néhány perc után egy alkalmazott segítségével sikerül megtalálnom az üzletembert.
- Köszönök mindent barátom- adom át neki a kulcscsomót.
- Remélem jól érezted magamat, tudod, hogy mi mindig tárt karokkal várunk- fogunk kezet
- Minden jót Jandro- lépek ki a hátsó ajtó.
- Neked is Cris- hallom még hangját miközben már autómba ülök be.





November 11; Madrid, Spanyolország

Reggel telefonom ébresztőjére kelek. Azonnal a készülékért nyúlok hátha Kate válaszolt valamit, de semmi hír róla. Megértem, én sem vagyok biztos benne, hogy akarnék hallani magamról ezek után.

Nagy nehezen felkelek és lezuhanyzom hideg vízzel -ez talán majd kitisztítja a fejemet.
Hajamat törölgetve meredek a tükörképemre vajon van még esélyem Katenél? Ő tényleg nem olyan, mint a többi. A fenébe is Ronaldo embereld már meg magadat és beszélj vele személyesen!
Arcomra hatalmas vigyor ült ki, elmegyek hozzá! Felkapok egy fekete farmert és hozzá illő világoskék selyem inget.
Gyors tempóban robogok le a lépcsőn. Anélkül, hogy akármire is gondolnék bevágódom autóm vezetőülésébe és a Sunset felé veszem az irányt.
Vasárnap délelőtt réven kevesen vannak az utakon így viszonylag gyorsan odaérek a hotelhez.
Izgatottan tiporgok a liftben, egészen amíg az felér a negyedik emeletig. Emlékezetből megyek Catherine lakása felé, ahol kopogok az ajtón.
- Nézd Kate- rontok be köszönés nélkül, amint a szőkeség meglepődött arccal nyitja ki az ajtót.
A szó azonnal belém fagy, amikor körbenézek a szobában. Kate egy szál köntösben, míg Sergio, Vincent és egy ismeretlen srác boxerben merednek rám. Kate szemeiben csupa tanácstalanság látható, míg Ramosé villámokat szórnak. Vincent már fejét fogja a kialakult helyzettől. Három pasi, akik az ő nőjét akarják, valóban idegesítő lehet.
- Szóval már hárommal egyszerre, vagy néggyel? James nem bujkálsz véletlenül az egyik szekrényben?- Váltok cinikus hangnemre- azt hittem te tényleg más vagy, de egy igazi, vérbeli ribanc vagy csak te is- szegezem szavaimat az angol lánynak, aki egyre hangosabban kapkodja a levegőt. Fájnak neki szavaim.- De legalább nem csak én ismertelek ennyire félre, hanem a kis brazil barátod is. Sajnálom őt, hogy egy ekkora groteszk ember a nyakán maradt.- Terül el arcomon hatalmas mosoly- további jó szórakozást a város kurvájával fiúk, csak vigyázzatok a végén még elkaptok valamit- undorodok el aztán faképnél hagyom a teljesen sokkos állapotba került társaságot.
Hatalmas erővel vágom be az ajtót magam után, szerencse, hogy nem szakad ki.
Most tizenkét óra leforgása alatt újra megkedveltem és beleszerettem Catherine Clarkba, majd meggyűlöltem, valószínűleg örökre.
Útközben előveszem telefonomat és a benne lévő iratra pillantok.
Tatjana Chenkova.

2016. november 19., szombat

46. fejezet ~ A Randi

Sergio Ramos
November 10; Madrid, Spanyolország

Fütyörészve álltam a tükör előtt és igazgattam magamon az inget, mikor kopogtak. Kíváncsian indultam a bejárat felé és mikor kinyitottam az ajtót az állam a padlón landolt

 - Hát te? - pislogtam elképedve az ott szobrozóra.
 - Bejöhetek? - kérdezte olyan elgyötört hangon amitől megesett rajta a szívem és arrébb álltam az útjából.
Némán követtem őt a szobába, ahol mindenütt a lázas készülődésem nyomai voltak láthatóak. A különböző színű ingek, nyakkendők, övek színes kavalkádként borították be a kanapé teljes hosszát.
 - Látom készülsz valahova - nézett végig a káoszon a látogatóm. - Bocsi, hogy megzavartalak közben, de muszáj beszélnem valakivel - nyúlt egy piros kockás ing után majd félre tette és leült az így keletkezett üres helyre.
 - Ö..., persze, hallgatlak - jöttem zavarba, hiszen nem sokszor láttam még őt így megzuhanva. - Miről van szó?
 - Inkább kiről? - húzta el a száját.
 - Kate - ejtettem ki önkéntelenül is a nő nevét.
 - Igen, ő - sóhajtott fel szomorúan a portugál is.
 - Nem értem, nekem... - kezdtem bele, de ő közbe vágott.
 - Hiányzik - emelte rám fáradt, meggyötört szemeit.
 - Már ne is haragudj, de nem is olyan rég, nem ez jött le a viselkedésedből.
 - Igen, mert féltékeny voltam. Mi van abban a kis pöcsben, meg abban az olasz macsóban ami jobb nálam?
 - Talán csak annyi, hogy ők nem rezeltek be a választástól - mordultam fel. A történtek tudatában nehéz volt elviselni Ronaldo mártírkodását. Én nem lettem volna olyan gyáva, mint ő.
 - Tudom, hogy elbasztam, de érts meg! - kiáltott rám hevesen. - Nekem ott van Juni, a családom, a karrierem...
 - Ja, meg volt egy eszméletlen gyönyörű és kedves csajod aki szeretett, elfogadott és nem a pénzed kellett neki - löktem oda gúnyosan. A kezdeti sajnálatom iránta már köddé vált. - Bocs, hogy ezek után nem tudlak sajnálni.
 - Akkor baszódj meg! Látom rajtad, hogy bármit mondok is, az ő pártjára állsz. Valld be, hogy te is szívesen megfektetnéd - gúnyolódott rajtam miközben már az ajtó felé tartott -, de nem akarlak elkeseríteni, Kate soha nem fog veled szóba állni, mert nem vagy az esete.
 - Csakhogy tudd - vágtam vissza csípőből - ma este vele randizom - húztam fel kihívóan a szemöldökömet és majdnem felnevettem mikor meghallottam a bejárati ajtó csapódását. Egy falióra bánta a portugál távozását.






Pearl Clark
November 10; Madrid, Spanyolország


- Ha-ha-ha, nagyon vicces vagy - forgattam meg a szemeimet Vinc kitudja hányadik beszólása után.
- Mond, hogy nincs igazam? Úgy készülődsz, mintha az esküvődre mennél.
 - Jaj, hagyjál már! - fújtattam dühösen. - Tudod jól, hogy mi a tervem. Csak elcsavarom a fejét, kielégülök és kész.
 - Oké - tette fel megadón a kezeit. - Ha nem bánod, én is elmegyek ma szórakozni - mondta elhalkulva.
 - Te hülye vagy? - fordultam felé döbbent tekintettel.
 - Mert?
 - Úgy mondtad ezt, mintha kötelességed lenne beszámolni róla, hogy hova mész. Nem vagyunk házasok, nem járunk együtt...
 - Jó, csak gondoltam nem szeretnéd, ha összefutnék valamelyik focistával és kérdések merülnének fel a kapcsolatunkat illetően...
 - Vincent! - szakítottam félbe. - Épp te magad mondtad tegnap, hogy nyitott kapcsolatban élünk - karmoltam a levegőbe. - Ennél jobb alibink nem is lehetne. Tökéletes alakítás volt.
 - Tudom - vigyorodott el öntelten. - Mindig mondtam, hogy egy zseni veszett el bennem.
 - Na igen, olyan mélyen, hogy nem is találjuk azóta se - nyújtottam ki rá a nyelvem.
 - Tartogasd e becses testrészed Ramosnak - kacsintott rám és nevetve húzódott el a felé száguldó hajkefém elől.

(...)

  - Ez komoly? - nevettem el magam amikor megláttam, a randim színhelyét. - Egy igazi western bár? Bika is lesz?
 - Rajtam kívül? Majd meglátod - vigyorgott sejtelmesen a spanyol macsó miközben beterelt az ajtón.
 - Hűha! - kerekedtek el a szemeim ahogy végig néztem a helységen. A tulajdonos nem sajnálta a pénzét arra, hogy hiteles legyen a berendezés és a dekoráció.
- Istenem! - sikkantottam fel, mikor az egyik sarokban megláttam a műbikát. - Honnan tudtad, hogy ez az egyik dolog amit szeretnék kipróbálni? - fordultam csillogó szemekkel a partnerem felé akinek a szája önelégült mosolyra húzódott.
 - Csak rád kell nézni és azonnal ordít rólad, hogy szereted az extrém dolgokat - húzogatta meg perverzül a szemöldökét. - Elmondok egy titkot. Annak idején nagyon szerettem volna torreádor lenni, hogy megőrüljenek értem a csajok, de anyám nem engedte.  Ma már nem bánom, hogy focista lettem mert így is megteszik - kacsintott rám.
 - Ah, férfiak - forgattam meg a szemeimet látványosan, de belül majd szét vetett az öröm, hogy kipróbálhatom a bikalovaglást.
Kézen fogva léptünk a pulthoz, ahol Sergiot régi jó ismerősként köszöntötték.
 - Nehogy azt mond, hogy idejársz levezetni a feszültséged? - haraptam be az alsó ajkam és csábítón pislogtam az előttem magasodóra.
 - Nem, azt egész máshol szoktam megtenni - súgta a fülembe amitől jóleső borzongás futott végig a testemen. - Ha jókislány leszel megtudhatod, hogy hol - húzta végig ajkait puhán az arcomon.
Gúnyos mosolyba szaladt a szám. Ha te így én is így - gondoltam magamban és innentől fogva mindent elkövettem, hogy még jobban feltüzeljem a védőt.

(...)

 Kapkodva próbáltam beilleszteni a kártyámat a zárba miközben Sergio ajkai folyamatosan falták az enyémeket. Az este felgyülemlett szexuális feszültség már a liftben kitört belőlünk. Egymásnak esve próbáltuk megtartani a vezető szerepünket.
Végre kinyílt az ajtó és mi majdnem beestünk rajta. Ahogy belöktem magunk után, kézen ragadtam a spanyolt és behúztam a szobámba.
 - A barátod...? - nyögte ki Ramos miközben letéptem róla az inget és csókokkal borítottam be a mellkasát.
 - Nincs...itthon... - lihegtem mikor ugyanezt tette velem ő is.
 - Akkor jó - mormogta miközben kihámozott a melltartómból majd szájával kényeztette a mellbimbóimat. Hátam ívben hajlott és fejemet a falnak csaptam. - Istenem, de gyönyörűek - fogta a kezeibe őket. - Eddig is tudtam vagy legalábbis sejtettem, hogy tökéletes vagy, de most érzem és látom is...
 - Ne pofázz! - túrtam türelmetlenül a hajába és magamhoz rántottam az arcát. - Csináld a dolgod!
Ruháink egy szempillantás múlva már a padlón hevertek körülöttünk, de cseppet sem bántuk. Szerettünk volna minél közelebb kerülni egymáshoz, így teljesen összesimultunk.
Ajkaink tépték egymást, kezünk szinte fájdalmas erővel simított végig a másik testén.
Két másodperc múlva pedig éreztem, ahogy Ramos felemelt, neki döntött a falnak és egy erőteljes lökéssel elmerült bennem. Felsikítottam az élvezettől. Nyakába kapaszkodva lovagoltam meg, mint a bárban a bikát.
 - Ez az! - hörögte. - Kurva jó vagy Bébi! - mondta miközben egyik kezével a fenekem alatt tartott meg, a másikkal pedig benyúlt kettőnk közé és a csiklómat vette kezelésbe. Ennyi kellett csak, hogy reszketve élvezzek el.
Kihúzta közülünk a kezét és a derekamra téve átölelt. Néhány lépés után letett az ágyra, de egy pillanatra sem húzódott ki belőlem.
 - Remélem tudod, hogy olyan éjszakában lesz részed amitől az össze eddigi férfit aki csak volt az életedben, elfelejted? - nézett pajkosan a szemembe, majd mielőtt válaszolhattam volna, újra lecsapott csóktól duzzadt ajkaimra.

(...)

A nap sugarai végig cirógatták meztelen testemet. Elégedetten nyújtóztam ki. Régen éreztem magam ennyire kielégültnek és boldognak.
 - Mmmm, jó reggelt! - csókolt nyakamba a mellettem fekvő védő és ahogy a hátamhoz simult, éreztem, hogy újra tettre kész.
 - Azt hiszem jobb nem is lehetne - hunytam le a szemeimet somolyogva miközben hagytam, hogy a spanyol kezei bebarangolják a testemet. A bennünk lévő tűz lecsillapodott, de a parázs megmaradt, így heves szex helyett egy érzéki szeretkezésbe torkolt az ébredésünk.
 - Fel kéne kelni - bámultam körülbelül húsz perc elteltével vigyorogva Ramosra akinek markáns vonásai és ezzel ellentétben álló kisfiús mosolya egy pillanatra magával ragadott. Szemei csintalan csillogással adták tudtomra, hogy mivel töltötte az elmúlt éjszakát. Duzzadt ajkai pedig hívogatóan elnyíltak, szinte könyörögtek, hogy újra ízleljem meg őket. Testem beleborzongott az emlékbe, hogy miket tett velem az a száj az éjszaka folyamán.
 - Ne már! Olyan jó most így - préselte magát közelebb hozzám és arcát a nyakamba fúrta.
 - Ne csináld, Sese! - nevettem el magam a csiklandós érzéstől.
 - Ezt mond még egyszer - emelte fel a fejét majd fölém hengeredett.
 - Mit? - értetlenkedtem.
 - A nevemet.
 - Sese?
 - Még - csókolt szájon.
 - Sese, Sese, Sese - suttogtam egyre halkabban ahogy ajkai minden egyes szó után egyre követelődzőbbek lettek. Levegőt kapkodva váltunk el egymástól.
 - Nem tudok veled betelni - nézett a szemeimbe. - Cris egy hatalmas pöcs, nem is értem, hogy... - kapta rám a tekintetét mikor rájött, hogy mit mondott. - Kate, ne haragudj!
 - Semmi gond - villantottam rá egy hamis mosolyt. Kibontakoztam a karjai közül és felkeltem. Magamra kanyarítottam az egyik pólómat. Az előbbi gondtalanságom tova tűnt. Mázsás súlyként nehezedett rám a gondolat, hogy csak azért feküdt le velem, mert azt hitte a nővérem vagyok.
 - Akkor miért mész el? - ült fel az ágyon.
 - Mert "valaki" rengeteg kalóriámat elégette az éjszaka, meg most reggel is és a gyomrom már jelzett, hogy éhes - forgattam meg a szemeimet. - Ha sietsz, neked is nézünk valamit - kacsintottam rá majd magára hagytam.
Az állmosoly azonnal letörlődött az arcomról ahogy beértem a konyhába. Fogaimat összeszorítva kapaszkodtam meg a mosogató szélébe. Gondolataim olyan hangosak voltak, hogy nem hallottam meg a mögém osonó férfi zaját és csak akkor döbbentem rá, hogy nem vagyok egyedül mikor magához húzott és átölelt.
 - Jól vagy Baba?
 - Persze - futotta el a könny a szemeimet miközben megfordultam az ölelésben és fejemet az izmos mellkashoz szorítottam. - Semmi gond.
 - Biztos? - simított ki egy kócos tincset az arcomból - Csak mert reggel még az élvezettől sikítoztál, most meg úgy nézel ki, mintha menten elsírnád magad - emelte fel az arcomat.
 - Mondom, hogy nincs baj Vinc - sóhajtottam fel, de nem tudtam a szemeibe nézni a barátomnak. Éreztem, hogy nem hisz nekem és szinte megváltásként hangzott fel a torok köszörülés az ajtóból.
 - Bocsi, zavarok? - nézett ránk Sergio értetlenkedve, egy szál boxerben. Vincent kikerekedett szemekkel járatta végig rajta a tekintetét.
 - Mázlista ribanc - súgta a fülembe olaszul, amitől azonnal felfelé görbült a szám. - Nem, nem zavarsz - fordult aztán a focistához. - Éppen azt kérdeztem Pe.. Katetől, hogy mit szeretnétek reggelizni? 
 - Hmm - kocogtattam meg a számat a mutató ujjammal. - Azt hiszem egy hatalmas adag omlett jólesne. Megcsinálod amíg lezuhanyozom? - nyomtam puszit a barátom arcára.
 - Persze, menj csak - vigyorodott el és ahogy elléptem mellőle, rácsapott a fenekemre. 
Nevetve nyújtottam ki rá a nyelvem majd elsiettem a szoborrá merevedett védő mellett.


Vincent Ambroso
November 11; Madrid, Spanyolország

Mindketten szótlanul néztünk a távolodó lány után. A helyzet vicces is lehetett volna, ha nem az előbb találom itt a szomorú Pearlt.
Ahogy beléptem a konyhába, azonnal tudtam, hogy valami nem stimmel vele. Vállai megereszkedtek míg ujjaival görcsösen kapaszkodott a pultba, de hiába kérdeztem rá, magába zárkózott.
 - Fura - szólalt meg Ramos hirtelen.
 - Mi? - nyitottam ki a hűtőt és vettem elő a reggelihez valókat.
 - Hát ez - mutatott végig rajtunk. - Mármint felfogtam, hogy ti nyitott kapcsolatban vagytok vagy mi, de téged tényleg nem zavar ez az egész?
 - Most arra akarsz kitérni, hogy nem idegesít-e, hogy a barátnőm egész éjjel veled kamatyolt és most pedig reggelit csinálok nektek?
 - Valahogy úgy....
 - Nem, kicsit sem - ráztam meg a fejemet és majdnem elröhögtem magam a spanyol arckifejezésétől. - Nézd, ezt mi már megbeszéltük. Én nem szólok bele az ő külön életébe és ő se szól bele az enyémbe. Amikor pedig együtt vagyunk, akkor jól érezzük egymást - kacsintottam rá.
 - Ez azt jelenti, hogy neked is....szóval te is.... - kérdezte zavartan miközben helyet foglalt az asztalnál. Nehezemre esett nem követni a mozdulatot mert a spanyol kidolgozott, tetovált teste nem csak egy misét ért  volna meg. Be kellett vallanom, kicsit irigykedtem Pepre amiért ő kipróbálhatta ezt a félistent. Bár a reggeli hangokból ítélve inkább egész volt. 
 - Persze - vontam meg a vállamat, óvatosan kifújva a bennem rekedt levegőt és figyelmemet visszafordítottam az előttem lévő tojásokra. - Nekem is vannak külön útjaim. Nincs ezzel semmi baj.
 - Neked - morogta a védő az orra alatt, de pechére meghallottam.
 - Ezt most miért mondtad?
 - Mert egyszerűen nem értelek titeket - fakadt ki dühösen. - Adva van egy gyönyörű, okos, aranyos csaj aki nem elhanyagolható tényként, egy vadmacska az ágyban és mégsem tudtátok, tudjátok megbecsülni. Cristiano egy barom volt, de ne vedd sértésnek, ha megcsalod Catherinet, te sem vagy jobb nála. 
 - Hé, figyelj haver! Ez nem így működik. Ronaldo tényleg egy balfasz volt, hogy hagyta kicsúszni a kezei közül Katet, de ne vegyél egy kalap alá vele! Én tudom, hogy mi kell neki. Őt nem lehet korlátozni, nem lehet birtokolni, mert utálja ha tárgynak nézik. Szóval nekem te ne akard megmondani, hogy hogyan bánjak vele - hadonásztam a kezemben lévő késsel amit Ramos kigúvadt szemekkel figyelt.
 - Mi a téma fiúk? - libbent be az ajtón frissen Pearl, megszakítva a kínos eszmecserét. - Hmm, micsoda illatok - szimatolt a levegőbe élvezettel. - Ha gondolod, üres a fürdő - fordult a focista felé, aki kapott az alkalmon és megmutatta, hogy nem tart tőlem, mert magához rántotta a lányt és vadul lesmárolta. 
Vigyorogva, fejemet csóválva folytattam a reggeli készítését. 
 - Ez durva volt - sóhajtott fel mellettem Pearl miután Ramos lelépett zuhanyozni.
 - Csak a szokásos kakaskodás - nyugtattam meg. 
Elővettem a tányérokat és kitálaltam az omlettet. Pep némán figyelte a ténykedésemet. Ahogy a focista visszatért közénk, szótlanul megreggeliztünk. 
 - Köszönöm, finom volt - mosolygott rám a barátnőm kedvesen miközben megsimogatta a karomat. 
 - Egészségetekre - bólintottam. 
 - Nekem mennem kell - állt fel az asztaltól a spanyol. - Pihennem is kell egy ilyen éjszaka után - vigyorgott nagyképűen rám. 
Szemeimet forgatva léptem ki mögöttük a nappaliba. Számat elhúzva figyeltem a búcsúzkodásukat. Ramos viselkedéséből azonnal leszűrtem, egy éjszaka is elegendő volt ahhoz, hogy teljesen belebolonduljon Pepbe. 
 - Ó, hello! - hallottam meg hirtelen barátnőm kérdőn, nevető hangját. Idegesen fordultam meg a tengelyem körül és azonnal megláttam Pearl jókedvének okozóját. A barna hajú srác megszeppenve állt a szobám küszöbén az este levetett, gyűrött ingemben. 
 - Szi...sziasztok - köszönt illedelmesen, szegény ruhadarabomat gyűrögetve a kezei közt. Hogy enyhítsem zavarát, mellé léptem. 
 - Kate, Sergio ő itt Paolo. Paolo, ők a lakótársaim - estem gyorsan túl a bemutatáson. - Gyere, csináltam neked reggelit! - húztam magam után, de Ramos hangja a konyhában is utolért.
 - Tévedtem, te még Crisnél is nagyobb barom vagy!


2016. november 11., péntek

45.Fejezet~ Megérkezések

Neymar Jr.
November 10.; Madrid, Spanyolország

Miután lecsillapodtak a kedélyek elindulok eredeti célomhoz -szobát szerezni éjszakára. Azért mégsem maradhatok Pep és Vinc nyakán.
Mosolyommal veszem rá a recepciós lányt, hogy kerítsen nekem egy szobát az amúgy totálisan telt szállodában. A fekete, harminc év körüli nő láthatóan zavarban van jelenlétemtől. Meg értem, én is zavarban lennék magamtól.
- Köszönöm szépen- veszem el a kulcsot egy féloldalas mosoly kíséretében.
- Neymar- érinti meg valaki a vállamat, mire azonnal megfordulok.
- Oh, Marcelo- találom szemben magamat a bongyorral- mi járatban?- Teszek úgy, mintha az előbbi összeszólalkozás meg sem történt volna.
- Mi van közted és Kate között?- Kérdéssel a kérdésre.
Unottan felsóhajtok. Nem hiszem el, hogy senki sem tudja felfogni, hogy csupán barátok vagyunk. Nem hazudok, valóban kívánatos nő, de nem tudnék vele elképzelni egy kapcsolatot a barátságunkat meg nem akarom elbaszni.
- Kate a legjobb barátom- jelentem ki egyszerűen.- De már megszoktam, hogy senki sem hiszi el- rántom meg vállamat, mintha nem érdekelne ez az egész.
- Gyere, meghívlak egy kávéra- biccent a kert felé.
Szótlanul követem.
Közvetlenül az ajtó mellé leül egy asztalhoz én pedig vele szembe. Nem meglepő, hogy Madrid legjobb üdülőhelyének kertjében egy ilyen kis hangulatos kávézó is van.
Válogatott csapattársam egy "szokásosat" rendel, míg én egy sima fekete kávét kérek a pincérlánytól.
- Szeretem ezt a helyet-néz körbe a brazil- sokat szoktunk itt ülni, főleg tavasszal. Megszoktak már minket az emberek ezért nem kapnak sikítófrászt arról nem beszélve, hogy nincsenek lesifotósok- fejti ki a hely kellemességét.
- Mit szeretnél tudni?- Térek a lényegre sutba vágva az előbbi monológját.
Elmosolyodik, mintha csak tudta volna, hogy ezt fogom mondani.
- Honnan ismered Katet?
- Veszekedtek Ronaldoval és bánatában betévedt pont arra az elhagyatott, lepukkant szórakozóhelyre, ahol én is voltam. Beszélgettünk, felhívott magához és hát ja... jóban lettünk. Ennyi, nem nagy sztori.
Egy ideig csak pislog maga elé, néhányszor szólásra nyitja száját, de végül mindig lenyeli inkább a szavakat.
- Megvolt?
- Hányszor mondja még el, hogy nem?- Csattanok fel és idegesen felállok, már éppen készülök elhagyni az asztal, mikor haverom csuklómnál fogva ránt vissza.
- Nyugodj már le- mordul rám- jogtalanul.
Kirántom kezemet szorításából és puffogva ugyan, de visszaülök az ülő alkalmatosságba. Összehúzott szemekkel méregetem Marcelot. Felhúzott.
- Akkor mégis mi van köztetek? Már ne is haragudj, de nehéz elhinni, hogy ilyen meg olyan nagy barátok vagytok és még semmi sem volt köztetek. Néztél te már rá?- Tárja szét kezeit.- Kinek ne indulna be a fantáziája?- Tekint rám hitetlenül.
- Annak, aki nem egy megdugható alanyként tekint rá- forgatom meg szemeimet- szeretem, mint barátot. Mindennél jobban. Ennyi és nem több.- Szögezem le az egészet utoljára.




Catherine Clark
November 10.; Genting Highlands, Malajzia

Amint megérkeztem a szállásra kipakoltam és a hotel wellness részlege felé vettem az irányt. A repülőút szokás szerint nyugisan telt. Zenét hallgattam és néha-néha elbóbiskoltam. Magazinokat nézegettem, amik természetesen ruhákról, cipőkről és kiegészítőkről szóltak. Imádom mindet. A világ összes pénzét képes lennék elvásárolni -Peppel ellentétben. Ő inkább elinná. Tipikus Pearl.
A kis vietnami beállítottságú lány lassan egy órája gyúrja izmaimat apró kezeivel, mikor eszembe jut brazil barátom, akit elfelejtettem felhívni.
- Bocsi, el kell intéznem egy telefont- tápászkodom fel.
A masszőrnő csak bólint egyet és néhány lépést hátrál tisztességből, amit mélységesen megbecsülök.
Hátat fordítok neki és úgy ülök fel a padra, majd tárcsázni kezdem Neymart. Jó pár csörgés után veszi csak fel a telefont.
- Megjöttem már pár órája, bocsi, hogy csak most szólok- vakarom meg kínosan a fejem- totál elfelejtettem barátomat.
- Semmi gond Kate, épp Marceloval kávézunk a szálloda kertjében- utal arra, hogy nem a legalkalmasabb pillanatot választottam, hiszen akármikor lebukhatunk. -Nem is tudtam, hogy van itt ilyen is.- Kezd csacsogni tök feleslegesen, nem is ő lenne...
- Oké, értem- nevetem el magamat- puszilom Marcelot- hunyom le szemeimet egy pillanatra, hogy ne kezdjek el sírni.
- Ő is téged- hallom hangjában, ahogy mosolyog.
- Majd beszélünk Neymar- pillantok a mongoloid származású lányra, aki éppen egy Adonisszal beszélget. - Szeretlek.
- Persze, várlak. Puszi Kate- próbálja menteni a menthetőt.
Hiába nem mondta, hogy ő is szeret, biztos vagyok ebben és ez melegséggel tölti el szívemet, ami hasogat. Szétveti a fájdalom és a szomorúság a madridi srácok miatt. Leírhatatlanul hiányoznak, talán még Ronaldo is.
(...)

Megigazítom még utoljára hajamat a tükörben, amit az imént göndörítettem be egy picit. Fehér ruhámhoz kifejezetten passzol, hogy a szokottnál jobban göndörödik a hajam, A sminket szokás szerint, most sem vittem túlzásba.
Pontban nyolc órakor kopognak az ajtón. Hm, milyen pontos. Apró mosollyal arcomon nyitok ajtót a férfinak.
- Szia- mosolygok rá a thai fiúra.
Sötétkék selyem ing feszül izmos felsőtestére. Fekete lefelé szűkített farmert és sötétkék cipőt visel. Kissé vágott barna szemei huncutul csillognak. Fekete haja most is rakoncátlanul meredezik az ég felé.
- Szia Kate, ezt neked hoztam- ad kezembe egy csokor fehér rózsát.
- Köszönöm szépen- pirulok el egy kicsit- gyere beljebb, addig beleteszem vízbe.
Anon féloldalas mosollyal arcán lépi át a küszöböt. Tipikusan rossz fiús stílusa teljesen megfogott, amikor átvette a masszőrnő helyét és ő folytatta a kényeztetésemet.
Egy nagyobb pohárba engedek vizet és belehelyezem a csokrot.
- Na mehetünk is- lépek mellé, mire tenyerét derekamra csúsztatja.
Nos, szerintem ugyanazok a céljaik a másikkal.