Prológus

Pearl Clark
12. Szeptember; Dubai, Egyesült Arab Emírségek

FourFiveSeconds
 A vakító fények, a fülledt levegő mind- mind izgató hatással voltak rám. Bár lehet, hogy ebben közre játszott az a joint is, amit nemrég szívtam el. Kezeimet az égbe emeltem és úgy táncoltam a zene ütemére.
- Hello Cica! - suttogta egy férfihang a fülembe és én mosolyogva fordultam meg, hogy szemrevételezhessem a ma esti zsákmányomat.
- Hello - rebegtettem meg csábosan a szempilláimat.
- Nem szomjaztál meg a szexi táncod közben? - vigyorgott rám a francia akcentussal beszélő, elég jóképű pasi, aki beszéd közben a derekamra csúsztatta a kezét.
- Kicsit - mutattam elenyésző távolságot az ujjaim közt.
- Akkor gyere szépségem - tolt át a tömegen a bárpult felé. - Két Sex on the Beach-et kérek! - kiáltott oda a mixernek, aki azonnal poharakat vett elő és már keverte is ki az italunkat. Amíg készült, az előttem álló többször is végig vezette tekintetét a testemen, hosszabban elidőzve a dekoltázsomnál. Apró mosolyra kunkorodott a szám széle, ahogy észrevettem éhes tekintetét.
- Mi a neved Cica? - Nyomta a kezembe az elkészült koktélt.
- Számít az?
- Végül is nem - szélesedett ki a vigyor az arcán. - Az én nevem Karim - hajolt a fülemhez. - Csak hogy tudd, milyen nevet sikíts - nézett rám önelégülten.
- Nagyon magabiztos vagy - csóváltam meg a fejemet, miközben a táncolókat figyeltem és majdnem felnevettem, mikor megláttam a nővéremet aki felmászott a rúdtáncos lány mellé és nem törődve a csaj felháborodásával, előadta a magánszámát. Messziről is látszott a testvéremen, hogy már nem szomjas.
- Az baj? - Térített vissza a gondolataimból a tüsi hajú.
- Nem - vontam meg a vállam. - De nagyon remélem, hogy nem okozol csalódást - simítottam végig az ujjammal az arcélén. - Tudod, hatalmas étvágyam van - Kacsintottam rá.
- Mennyire? - Csillantak fel érdeklődve a szemei. - Benne lennél egy édes hármasban?
- Az attól függ - simogattam végig izmos mellkasát.
- Mitől? - Kérdezte izgatottan Karim.
- Hogy kit szeretnél harmadiknak. Tudod, én egy olyan lány vagyok, aki nem szívesen közösködik egy nővel, de imádja, ha több pasi kényezteti - haraptam be az ajkamat.
- Én is erre gondoltam - nyelt nagyot a férfi. - Szóval akkor nem gond, ha hívom az egyik barátomat is?
- Ha olyan jóképű és erős, mint te akkor nem - válaszoltam majd intettem a pultosnak, aki elém csúsztatta a szokásos Scott Whiskeymet. Amíg Karim sms-t küldött a barátjának, addig én gyorsan lehúztam az italomat ami végig melegítette az amúgy is forró testemet.
- Mehetünk - jelentette ki néhány pillanat múlva. - Adil a szobánkban vár - villantott rám egy perverz mosolyt.
Átverekedtük magunkat a tömegen majd taxiba szálltunk és meg sem álltunk az egyik nívós hotelig. Már a liftben egymásnak estünk és elégedetten konstatáltam, hogy a srác érti a dolgát. Amikor pedig végre eljutottunk a szobáig, néhány órára a mennyországban éreztem magam a két francia kényeztetésétől.

Catherine Clark
13. Szeptember ; Dubai, Egyesült Arab Emírségek

A tegnapi buli utáni másnapos állapotomban ébredek, sötétbarna éjjeliszekrényemen lévő fekete színű digitális órámra pillantok, ami 13:07-et mutat. Egészen időben felkeltem, ahhoz képest, hogy hajnali négy óra felé értünk haza otthonunkba a húgommal, Pearllel. Ő még biztosan alszik. Valószínűleg az alkoholt ismét túlzásba vittem, aminek ez lett a következménye. Telefonomért nyúlok és elkezdem görgetni változásaim sokaságát. Facebook értesítések száza, üzenetek, levelek, ismerősnek jelölések, Instagram követési kérelmek, lájkok, kommentek, Twitter üzenetek, követések és még mennyi minden más sokasága.
Szemtakaróval a homlokomon erőt veszek magamon és elsétálok fehér, selyem köntösömért, hajamat lófarokba kötöm és elhúzom a függönyt, ezzel fényt engedve a szobába. Fejfájásom csillapításának érdekében kicsoszogok a konyhába piros, szőrös mamuszomban fájdalomcsillapítóért.
Miután bevettem a gyógyszert egy kis víz kíséretében a konyhába megyek és leülök a vajszínű bőrkanapéra apa mellé. - Jó reggelt! - Köszönök neki rekedtes hangon. Ő a laptopját böködi, én pedig a hatalmas erkélyajtóra vezetem tekintetem és meredek az üvegen kifelé bele a hatalmas nagyvárosba.
Ő az egyetlen ember, akit tisztelek. Anyáék elváltak mikor hét éves voltam. Anya alkoholista és drogos életmódba kezdett, többször vert minket és rettegésben tartotta a körülötte lévőket. Egyik nap pedig apa öt emberrel az oldalán megjelent, majd ellentmondást nem tűrően hozott el minket Angliából. Azóta is vele élünk Dubai egyik legjobb apartman házában. Egy apró, mégis őszinte mosoly kúszik számra.
- Catherina, szólj a testvérednek! Beszédem van veletek! - Emeli rám szigorúan tekintetét.
Egyből bólintok és rohanok Pep szobája felé. Odaérve azonnal benyitok és határozottan sétálok el a baldachinos ágyig. Szemtakaróját felhúzom homlokára és óvatosan ébresztgetni kezdem a lányt. Egyik szemét félig kinyitja, majd takaróját fejére húzza. Erőszakosan rántom le róla az ágyneműt, mire sértődött arcot vág.
- Apa beszélni akar velük és elég idegesnek tűnik - emelem fel a hangom, mire egyből kipattannak szemei.
- Mi történt? - Kérdez rá rögtön.
- Nem tudom.
Összenézünk, majd egyszerre sóhajtva, elindulunk a nappali felé és fegyelmezetten ülünk le egymás mellé.. Ujjaimat tördelem idegesen arra várva, hogy édesapám megszólaljon. Kezei közé temeti arcát, aztán felnéz ránk. Felváltva húgomat és engem méreget.
- A tegnap esti kis szórakozásotok ismét rengeteg pénzbe került nekem. Kate, 1260 dollár hiányzik a számládról. - Néz rám gyilkos tekintetével. - Neked pedig - néz a mellettem ülőre -, 1700 dollár. Normálisnak tartjátok ti ezt? - Üvölti el magát. - Nem érdekel mit hittetek, múltkor már szóltam, hogy soha többé nem akarok ilyet meglátni! Elegem van a folytonos pénzszórásból és abból, hogy nem becsülitek meg a pénzt, amit kaptok! - Kiabál továbbra is. - Szóval, holnap reggel indul a gépeket. Talán ha ti dolgoztok, meg a pénzetekért máshogyan viszonyultok majd hozzá. - Beszél már normális hangnemben hozzánk, miközben feláll papírokkal a kezében. - Olvassátok el, itt minden le van írva, további szép napot! - Hagy minket magunkra és kiviharzik a lakásból.
- Ez most komoly? - Szólal meg a sokk hatása alatt lévő ikrem.
Nem válaszolok, csak kezembe veszem az egyik papírt és elolvasom a rajta szereplő pontokat.
- Na, mi van? - Néz rám testvérem, mikor végig olvastam a lapokat.
- Megyek a Realhoz Madridba. Te?
- Milánó, szintén focicsapat.

 Szó nélkül szobámba vonulok és pakolni kezdek. Leemelem négy barna, Louis Vuitton bőröndömet és elkezdem belepakolni ruháim és cipőim töredék részét.

4 megjegyzés:

 1. Szia/Sziasztok!
  Facebookon találtam rá a blogotokra, és a Prológust elolvasva nekem kifejezetten tetszik! Nagyon jól fogalmazol, nincsenek szóismétlések és helyesírási hibák. A fejléc nagyon tetszik, a modulok is jól vannak elhelyezve, bár ez a sötét színhez nem annyira illik ez a világos lila (szerintem)
  Kíváncsian várom az 1.részt! (:
  Sziaaa!

  ^Lili^

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia! Köszönjük szépen a kedves szavakat, sokat jelentenek! A rész már készen van, csupán az utolsó simítások várnak rá!:)

   Xx Lily

   Törlés
 2. Szia nem ismersz még de Dolores eléggé és előre szólok rendszeres olvasó/kommentelő leszek ^^ a prologus megfogott, két elkényeztetett nagyvárosi lány munkába áll mert sokat költenek. Kíváncsian várom a folytatást.
  Üdvözlettel: fallen angel
  Ui.: Dolores ölelés és puszi ^^ <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Először is üdvözöllek ezen a blogon is Fallen Angel! :D
   Másodszor pedig köszönjük szépen a hozzászólást. Reméljük, nem okozunk majd csalódást neked és a többi olvasónak se.
   Millió puszi neked: Dolores <3 <3 <3

   Törlés