2016. július 20., szerda

31. Fejezet~ Pótolhatatlan

Cristiano Ronaldo
Október 05; Egyesült Arab Emírségek

Reggel szokás szerint az ébresztőm monoton hangjára ébredek. Szememet ki sem nyitva állítom le a telefonomból jövő hang forrását. Nagyot nyújtózkodom mire magam mellől egy apró morgást hallok. Egyből kinyitom bal szememet, hogy szemügyre vegyem a személyt, aki minden bizonyára mellettem aludt éjszaka. Megpillantva a dús, barna hajkoronát azonnal felfrissülnek bennem a tegnap esti emlékek. Lágyan simítok a sötét tincsek közé, nehogy fájdalmat okozzak a tulajdonosának. Vonásai minden érintésem után enyhülni látszanak, szóval ébren van.
- Na gyerünk, Lola- szólítom meg az amerikai lányt- tudom, hogy ébren vagy.- Mosolyodom el.
Csak sóhajt egyet válaszul kijelentésemre- miszerint lebukott. Felkelek mellőle ezzel is ösztönözve arra, hogy utánozza cselekedeteimet.
Mióta Kate elment olykor- olykor eltöltöm az estémet egy-egy luxus prostituálttal. Sosem vinnék haza valami utcán talált példányt, több okból is. Amellett, hogy nehéz lenne őket utána leakasztani magamról az újságok is felkapnák ezt a témát. Arról nem is beszélve, hogy nem szeretnék semmilyen nemi betegséget sem elkapni. Inkább maradok a nyugalomnál.
Miközben benyomom a kávéfőző gombját meghallom a lépcső irányából egyre csak közeledő tűsarkú lépteit. Az amerikai se szó, se beszéd nélkül sétál immáron felöltözve a bejárati ajtó felé. Elegendő készpénzt elővéve lépek mellé és fizetem ki a szolgáltatásait. Miután elfogadja és megköszöni a pénzt távozik otthonból és pedig nyugodtan készülhetek el a reggeli edzésre, talán Gareth a mai napra már lenyugodott.
Nem mondom, valamilyen szinten zavar, hogy a saját csapattársam, akit a barátomnak tartok egy nő miatt beszélt velem ilyen hangnemben. Lehetséges, hogy neki is megtetszett a brit szépség, de Jamesszel ellentétben kétlem, hogy ő gerincre vágta volna a szőkét. Mit is mondjak, tisztában vagyok vele, igazán gyönyörű és kívánatos nő Catherine, de afféle hátbatámadásként esett ő közös éjszakájuk, meg ha csak az én hibámból is de összegabalyodtak. Mert igen, az én hibám volt, de mit várt, hogy majd őt választom? Elegendő pénzt szedtem össze már arra, hogy a hátralévő életemet kényelmesen, gondtalanul éljem le, de inkább egy sérülés vessen véget a karrieremnek, mint egy nő, még ha az a nő Catherine Clark is. Junior szapulását muszáj elviselnem, hiszen mégis hogyan mondanám el neki; hé hallod, kidobtam mert az apja egy balfasz? Így inkább nem is mondtam neki semmit sem erről az ügyről, anyát pedig megkértem, hogy hallgasson, ameddig nem tudom hogyan adom tudtára a szakításunkat. Neymaros esetről pedig nem tudom hogyan kellene vélekedjek, fogalmam sincs mi történt közöttük, azt sem tudtam, hogy egyáltalán tudnak egymás létezéséről- hiszen Kate az enyémről sem tudott.
Kedvtelenül lépek az öltözőbe, ahol még csak néhányan ülnek. Általában az elsők közt érkezem és utolsóként távozok, a Bernabeu a harmadik otthonom. Elmormolok egy köszönés félét, de senki sem néz rám.
Csendben végzem el minden teendőmet, leülök helyemre és telefonomat kezdem nyomkodni, mikor kivágódik a nyílászáró és Bale lép be rajta Marcelo, valamint Luka társaságában. A walesi fülére, mintha ráragasztották volna a telefont, úgy tapad oda. Arcáról azt a giga vigyort drótkefével sem lehetne lekaparni, kíváncsi lennék kivel is beszélhet.
- Rendben, vigyázz magadra szépség, kezdődik az edzés- köszön el, de nem rakja le a készüléket- oh, megyünk mi még Dubaiba édes, ne aggódj- nyomja ki nevetve a telefont, számomra pedig egyből megvilágosodik, hogy ex barátnőmmel telefonált eddig angol nyelven.
Mintha mi sem történt volna, tesz úgy, mindenki a csapatból, véletlenül sem ejtenek egy árva szót sem Kateről. Gondolataimnak már mindenféle összeesküvés elméletet szövök, de be kell látnom, valóban miattam nem szólnak semmit sem róla. Szívesen beszélnék akárkivel, még velük is Kateről, de erre ők nem adnak lehetőséget.
Kissé szomorúan, de a többiekkel együtt, mégis egyedül hagyom el az öltözőt. Lucas a helyemen sétálva lép a gyepre, furcsa érzés, hogy még onnan is kiestem Kate miatt, de ha az apján múlt volna még a csapatban sem lennék bent.
- Gyertek már!- Károg Benítez a pálya egyik feléről, mire mind kocogva közelítjük meg edzőnket.- Nem szeretném, ha ma akármelyikőtök megsérülne, hiszen az egész orvosi stáb ki tudja merre van- kezd el csapkodni- meg amúgy is, hogyan fordulhat elő ilyen egy profi klubnál? Gyalázat- ez egyszer igazat adok neki.- Valamint még Catherine helyére sem sikerült találniuk senkit sem, mihaszna banda!- Csap egyet a levegőbe, elképedve figyelem a spanyol kiborulását, amit kissé gyerekesnek tartok. ilyet talán még Juni sem csinál már.
- Kate pótlék nem is kell, ő pótolhatatlan- szól közbe Marcelo, majd se szó se beszéd nélkül elmegy futni.
Igaza van, Kate pótolhatatlan. Ha tehetném visszaszerezném, de sanszom sincsen már rá és, amit már az elején is tudtam, nincs szükségem egy Tim Clark féle balhéra.

6 megjegyzés:

  1. Szia! Alig vártam már az új részt, de azt kell mondjam, hogy ez nagyon össze lett csapva. :C Persze, megtudtuk végre, hogy Cris még mindig szereti Kate-t :D Viszont sok benne az ellgépelés és elég rövidke is lett :3 Attól függetlenül örültem neki ^^ Várom az újat!
    Lexy

    Jah, és egy tanács. Mivel én telórol olvasok, így picit zavar az, ha nincs sorkizártra állítva a szöveg, erre kérlek figyelj! :) Bocsi a kritikáért :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ennek az résznek ez volt a lényege- egy kis betekintés Cristiano életébe is. Átolvasva a szöveget összesen négy darab elgépelést találtam benne, hibakeresővel, ezt nem tartom sok hibának, főleg nem egy több ezer karakteres szövegben. Tőlem megszokhattátok már az 1500 szó körüli részeket, ez valójában rövidebb lett.
      Akárhogyan nézem, csak most vettem észre, hogy bizony néhány rész véletlenül nem lett sorkizártra állítva. Elnézést kérek ezért, javítottam őket.

      Ölel, Lily

      Törlés
  2. Fog ő még pofára esni rendesen. Rossz, ha ez örömmel tölt el?
    De amúgy teljesen Cris+Kate párti vagyok, nagyon is remélem, hogy boldog befejezésük lesz EGYÜTT, de támogatok egy kis Kate+Neymár szálat is, abszolút akár elhúzva, de valahogy a boldogságot nem tudom a brazillal elképzelni. Lesznek még itt meglepetések előre látom és várom. Főleg, hogy ugyebár a spanyolok nem tudnak Pepről. Remélem azért Cris lesz szenvedtetve, mert akármennyire is szeretem megérdemli, nagy ökör volt.
    Tetszett ez a fejezet IS, de egy picikét rövidnek találtam :( kárpótlásul remélem, hamar jön a kövi :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem teljesen normális, hogy örülsz Cris szenvedésének :D
      Jaj a kis brazil... Még az olvasók fantáziáját is beindítja..:D
      Amint már feljebb írtam, valóban rövidebb lett a többiekhez képest- amik a közelmúltban extra hosszúra sikeredtek:)

      Ölel, Lily <3

      Törlés
  3. Eloszor is elnezest ,hogy reg nem kommenteltem,de most mar ujult erovel itt vagyok es csak falom a tortenet sorait... Imadom ,mint eddig minden reszt 😍😍 alig varom a kovit 😘

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon jól esnek a szavaid, köszönjük!:)
      És ne feledd: Jobb később, mint soha :D

      Ölel, Lily

      Törlés