2016. július 27., szerda

32. fejezet ~ Kellemes ébresztő

Pearl Clark
Október 06; Dubai, Egyesült Arab Emírségek


 
Vad, erotikus álmaim voltak és a testem a kielégítetlenség tüzében égett, amin abszolút nem segített a hozzám simuló férfi test érintése. A napok óta kordában tartott szexuális étvágyam mostanra érte el az éhhalál küszöbét. Szexet akartam, őrült, mindent elsöprő szexet. Nem voltam hozzá szokva ehhez az önmegtartóztató életmódhoz, így a testem fellázadt ellenem és figyelmeztetett, hogy ez így nem mehet tovább. Ebből az állapotból rángatott ki a reggeli csendet megtörő ricsaj. Morcosan húztam össze a szemöldökömet és fintorogva igyekeztem kihámozni magam az olasz macsó karjai közül, míg morogva nyúltam az éjjeliszekrényen hangosan zenélő telefonomért. Rá se nézve a kijelzőre, megnyomtam a fogadás gombot.
- Igen? - szóltam bele csukott szemekkel, alvástól rekedten, de azonnal kipattantak a szemhéjaim, mikor meghallottam a felcsendülő baritont.
 - Hola Bella! Csak nem felkeltettelek? - kuncogott bele a készülékbe a spanyol védő összetéveszthetetlen hangja. A vidám szavaktól önkéntelenül mosolyra húzódott az én szám is és az ágyékom megremegett.
 - Mi újság Sese? - könyököltem fel miután a hasamra fordultam.
 - Nem sok. Hiányzott a hangod gyönyörűm.
 - Honnan tudod, hogy gyönyörű vagyok, ha még soha nem láttál? - húztam az agyát.
 - Érzem, hogy ehhez a szexi hanghoz csak is egy csodálatos nő tartozhat. Teljesen megőrjítesz - ütötte vissza a labdát.
 - Nagyon ki lehetsz éhezve, ha már ennyitől is a szex jut eszedbe - nevettem el magam, amitől a mellettem alvó Vincent lassan megmozdult és résnyire nyitotta a szemét. Ellenállhatatlan vágyat éreztem, hogy csókot nyomjak az ajkaira és hozzádörgölőzzek a borostás arcához. Mivel sose voltam jó az önmegtartóztatásban, gondolataimat tett követte.
 - Hmm - nyögött fel az olasz elégedetten.
 - Ez mi volt? - kíváncsiskodott Ramos és a hangjából következtettem, hogy nagyon is tudja. - Peppel vagy? - komorodott el.
 - Gondolod, hogy egy olyan gyönyörű csaj, mint én, egyedül fekszik az ágyában? - fordítottam ellene a saját szavait és elégedett vigyor ült ki a szám sarkára, amit persze ő nem láthatott. - Amúgy igen, Pep is itt van - haraptam be az ajkamat, hogy visszafojtsam a nevetésemet.
Vincent kérdő pillantást vetett rám, mire felé fordítottam a készüléket, ahonnan az andalúz egyik félmeztelen képe nézett vele farkasszemet. Az olasz srác arcán elismerő mosoly jelent meg, majd jelentőségteljesen megnyalta a száját. Ettől a mozdulattól felvillant bennem egy édeshármas lehetősége amire testemben újabb apró borzongásokkal válaszolt. A mellbimbóim megkeményedtek és ajkaim elnyíltak. A mellettem felvillanó kíváncsi tekintetre csak megráztam a fejem, hogy nem akarok beszélni róla. Vinc ördögi mosolyt villantott rám, majd lehúzta rólam a vékonyka takarót, ami alatt a meztelen testem rejtőzött. Döbbenten érzékeltem ahogy először az ujjait majd a száját húzta végig óvatosan a gerincem mentén, majd követte a fenekem vonalát és ujjai eltűntek a combjaim közt. Apró nyöszörgés hagyta el a torkomat mikor rátalált a már kellően nedves puncimra. 
 - Hagyd abba! - tátogtam felizgulva a vállam felett, de rám se bagózott. Elképesztő ügyességgel mozgatta bennem hosszú ujjait. A vágy, ami már napok óta csak gyűlt bennem, hamar a kielégülés szélére taszított. Vincent egy hirtelen mozdulattal a hátamra fordított és tovább folytatta a kínzásomat miközben szabad kezével a melleimet gyúrta.
 - El sem hiszem, hogy nektek pont most kell ezt csinálnotok - hallottam meg egy elkínzott hangot a még mindig vonalban lévő védőtől. - Bárcsak ott lehetnék veled és miattam adnád ki ezeket a hangokat - sóhajtott fel vágyakozva a férfi, ami megadta az utolsó lökést a szakadék szélén imbolyogva és egy kisebb sikollyal a számon a mélybe taszított. 
Mikor magamhoz tértem, elnehezült pilláim alól figyeltem az olaszt, aki széles vigyorral az arcán kelt fel mellőlem és eltűnt a fürdőben. 
 - Ezt még visszakapod! - kiáltottam utána majd egy elégedett sóhaj után újra a spanyolra koncentráltam.
 - Mit is mondtál? - búgtam a legszexisebb hangomon.



Sergio Ramos
Október 06; Dubai, Egyesült Arab Emírségek

  Nehezen fogtam fel, hogy a reggeli kósza ötletem, miszerint újra felhívom Belát, idáig fajult, de mégsem bántam meg. Nagyokat nyelve hallgattam végig a lány mámorban úszó nyögdécseléseit, majd észveszejtő sikolyát kielégülése közben. Ezt hallva farkam fájdalmasan nyomódott neki a boxeremnek Szinte könyörgött a szabadulásért, így megadtam neki. Tudom, hogy perverz dolog, felizgulni egy sosem látott nő hangjától, de most még ez sem érdekelt. Az utóbbi időben teljesen rákattantam erre az ismeretlen csajra, aki már a reggeli hangjával is megbabonázott. Miközben lassú mozdulatokkal kényeztetni kezdtem magam, lehunyt szemeim előtt feltűnt egy ábránd kép, hogy hogyan is nézhet ki és meglepő módon Chaterine arca kúszott elém. A Clark lány lelépése óta hatalmas volt a feszültség az öltözőben és persze bennünk férfiakban is. El nem tudtam képzelni, hogy hogy lehetett a portugál ekkora barom, hogy elengedte. 
 - Ezt még visszakapod! - hallottam meg a testet borzongató édes hangot a fülem mellől, majd a kérdést amit hozzám intézett a lány. - Mit is mondtál?
 - Csak annyit, hogy jó lenne, ha itt lennél velem és együtt rosszalkodnánk - vigyorodtam el a telefonpartnerem merészsége hallatán. Semmi megbánást nem vettem ki a hangjából, hogy zavarná amiért megosztotta velem ezt az intim pillanatot. 
 - Ahogy hallom, te is épp rosszalkodsz - utalt a szaporább levegő vételemre, amit a farkamon egyre gyorsabban járó ujjaimnak köszönhettem. - Segíthetek rajtad valahogy? - kuncogott fel.
 - Mivel nem tudsz ide teleportálni mellém illetve rám - biccentettem hátra a fejem, mert a felajánlkozása közelebb hozott a robbanáshoz - már egy részletes leírásnak a testedről is rettenetesen örülnék - sóhajtottam fel. Ahogy kimondtam, tudtam, hogy hülyeséget kértem, és baromira meglepődtem, mikor meghallottam a pittyegő hangot a telefonomon. Kíváncsian nyitottam meg a filet és a szemem tányér nagyságúra meredt, mikor megláttam az üzenetet. A rózsaszín mellbimbókról készített képtől úgy felpörögtem, hogy egy férfias nyögéssel elélveztem. Pár pillanatig kapkodva szedtem a levegőt és csak a fülemben lévő sípolás megszűnése után hallottam meg a halk kuncogást. Megnyomtam a kihangosító gombot, majd törlőruha után néztem amivel újra tisztává varázsolhattam magam.
 - Most kinevetsz? - kérdeztem somolyogva.
 - Ééén? Dehogy - nevetett fel, most már hangosan. - Nem gondoltam volna, hogy egy kép ekkora hatással lehet rád.
 - Gyönyörű melleid vannak - jegyeztem meg kedvesen.
 - Köszönöm.
 - De tényleg - bizonygattam. - Formásak, kerekek. Pont a kezembe valóak. Nem találkozhatnánk valamikor? Szeretnélek megismerni - vallottam be hirtelen. 
 - Nem hiszem, hogy ez jó ötlet - komorodott el hirtelen. - Azt hiszem, most jobb, ha megyek - rázott le és én megértettem, hogy nem várhatok tőle többet.
 - Oké - sóhajtottam fel.
 - Köszönöm, hogy hívtál - tért vissza a mosoly a hangjába.
 - Én köszönöm ezt a felejthetetlen telefonszexet - vigyorodtam el.
 - Váljék egészségedre! - nevetett fel hangosan, majd elbúcsúzott és kinyomta a hívást.
Percekig kaján vigyorral az arcomon néztem magam elé, majd elégedetten álltam fel a helyemről és indultam el zuhanyozni. Úgy éreztem, ma semmi sem ronthatja el a kedvemet. 

8 megjegyzés:

  1. Chaterine arca ahhh.. Ez annyira gáz és egyben vicces 😂 legjobb szó rá a Groteszk 😂 *köszönömMaris* nagyon tetszett! :D alig várom, hogy Sese találkozzon Peppel :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Lexy!
      Én köszönöm ezt az érdekes, számomra érthető hozzászólást. XD
      Dolores <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Törlés
  2. Helló!
    Had mondjam el, hogy amióta csak rátaláltam erre a blogra, imádom!! <3 Hihetetlenül jól sikerült ez a rész is, mint az összes többi, de úristen! Meddig akarjátok még húzni az idegeimet!? Most komolyan! Annyi lehetőség van! Aki nem akarja az elméleteimet elolvasni, ami az elmebeteg fejemből pattant ki, az ne folytassa ennek az olvasását! Köszi!Például:
    Pep:
    1: Pep elmegy rendbe tenni Crist, amikor megtudja, hogy Kate terhes tőle és így találkozik Sesével. Majd amikor a srác megtudja, hogy ő és Kate testvérek, akkor nagy nehezen de rájön, hogy Bella az Pep.
    2: Sese elmegy meglátogatni Katet és akkor találkoznak Peppel.
    3: Pep elmegy az egyik Real meccsre és Sese összetéveszti őt Katel.
    4: Pep és Vincent összejönnek és családot alapítanak? :D Nem tudom, hogy jutott eszembe, de szerintem nagyon vicces és romantikus lenne, bocsi. ^^
    Kate:
    1: Elmondja Pepnek és Vincentnek, hogy terhes Cristől, ezért ők elmennek Madridba és Cris innen megtudja, hogy Kate terhes. Itt dilemmába kerül, de felcuccol és elindul Dubaiba rendbe hozni a dolgokat. Vagy Pep és Vincent ezt nem engedi meg neki.
    2: Kate elmondja Pepéknek a babát, és mellette állnak, szóval egy szót sem szólnak Ronaldónak.
    3: Cris megelégeli a Kate nélküli életet és elmegy rendbe tenni azt, amit elcseszett. Itt megint csak több lehetőség lehet: Kate elutasítja a békülést/ vagy elmondja Crisnek, hogy terhes tőle/ vagy Cris már látni fogja Kate domboruló hasát, de az is lehet, hogy Peppel találkozik először és Pepnek kell Katet alakítania, nehogy kiderüljön a baba téma.
    4: Kate meggondolja magát és ő keresi fel Ronaldót.
    - Olyan lehetőség is előfordulhat, hogy Sese elkíséri Dubaiba Crist és itt futnak össze az ikrekkel és Vincentel. Vagy néhány másik csapattársuk is velük tart, de nem az összes. Vagy megy az egész csapat meccsre, vagy Timmel beszélni. Vagy Tim hivatja magához Ronaldót vagy Sesét vagy mindkettőjüket.
    Nem bírom én ezt a stresszt! A lehetőségek száma végtelen! Hosszabb részeket követelek! :D Óóóóóó, könyörgöm mondjátok el, hogy mi leeeesz! :"D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Kedves Szemlill!
      Elsőnek, szeretném megköszönni ezt a kimerítő kommentet, amit írtál. El sem tudom mondani, hogy mennyire feldobta a napomat (gondolom Lilyét is) , amikor olvastam.
      Hogy fangörcsödet egy picit csillapítsam, elárulom, hogy az egyik pontban igazad volt. :D:D
      Sajnos többet nem árulhatok el, mert akkor meg kéne, hogy öljelek. XD
      Remélem továbbra is velünk maradsz és még sokszor színesíted ilyen hozzászólásokkal a napunkat!
      Millió puszi és hatalmas ölelés: Dolores <3 <3 <3

      Törlés
  3. Imádtam! :* szegény Sese, ha tudná, hogy kinek az arcát rejti a Bella név :D rettentően várom, hogy végre találkozzanak :) kíváncsi leszek rá.

    VálaszTörlés
  4. Heloka tudom lassan idegesiteni foglak :"D
    Hát ez a rész szuper lett *-* imádom amikor ilyeneket írsz ^^ Sese nem is gondolná mennyire igaza van xD remélem fognak találkozni és Vinc is ott lesz xD
    Most nem tudok többet írni csak azt hogy várom a kövit *-*
    Hatalmas ölelés és sok puszi: fallen angel :* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Angel!
      Tudod, hogy soha nem idegesítenél. :) Mindig örülök, ha olvashatom a hozzászólásaidat. <3
      Puszi: Dolores <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

      Törlés