2016. szeptember 28., szerda

39.Fejezet~ Találkozó

Kedves Olvasóink!


Bocsánatot szeretnék kérni tőletek, az elmúlt idők hanyagsága miatt részemről. Egészségügyi okok miatt nem tudtam megtenni minden tőlem telhetőt egy- egy résszel kapcsolatban. Doloresnek hatalmas köszönet jár minden miatt, hiszen egy ideig szinte teljesen egyedül vitte a blogot.
Remélem megértitek trehányságom okát és nem pikkeltek rám emiatt.:)
Amennyiben minden jól alakul, a régi Lily visszatér hozzátok.:)
Üdv: Lily ClarkCristiano Ronaldo
November 08; Madrid, Spanyolország


- Neymar és Ronaldo exe ismét együtt? Amint már korábban megírtuk, Cristiano Ronaldo és barátnője szakítottak minek következtében a sértett nő, Catherine Clark hazautazott Dubaiba. Értesüléseink szerint a fiatal Neymar tegnap este érkezett meg az említett városba, ahol a reptéren már egy kocsi várta. A legkisebb sejtéseink szerint is újdonsült barátnője látogatására utazott az Emírségekbe, na de vajon mit szólhat mindehhez CR7? Írja mindezt a Hola. Mint mindenkit, minket is érdekel Cristiano Ronaldo véleménye ez ügyben, de sajnos adásunkig nem válaszolt kérdéseinkre- adja elő magát a helyi tévé műsorvezetője, minek következtében kikapcsolom a dobozt.

Tikkelve ugyan, de próbálok nyugodt maradni, legalábbis ezt a látszatot kelteni. Két rövid dudálást hallok kintről, ami csak azt jelentheti, hogy megjött értem Marcelo. Felkapom edzőtáskámat és sietősen indulok el kifelé az autóban várakozó barátomhoz. Kulcsra zárom a kaput és bevetem magamat az anyósülésre, miközben táskámat hátradobom, magam mögé.
- Mi ez a rossz kedv?- Húzza fel jobb szemöldökét kérdőn.
- Catherine- ejtem ki az egyetlen neve, ami már hetek óta kínoz.
- Mi történt?
- Gondolom olvastad a cikket- biccentek felé, mire csak hallgat, szóval biztos lehetek abban, hogy tudja mire célzok.
- Tudod, mi a véleményem, pontosabban véleményünk erről az egészről, Cristiano- indítja el a motort.
Sokszor elmondták már az ő saját álláspontjuk a csapattal, mind egyedül, mind együtt. James révén ismerik a teljes történetet és -természetesen- Katenek adnak igazat. Miért is támogatnák a barátjukat inkább? Egy csinos pofi, elképesztően jó alak és megnyerő személyiség aztán már inthetünk is a összetartásnak. Apropó James, a haveri kapcsolatunk bár megsínylette azt, hogy lefeküdt a volt barátnőmmel, de szépen lassan kezdünk újra megbarátkozni a másikkal. Akit nem értek az Ramos- legutóbbi védőbeszédét leszámítva-, úgy tesz, mintha én lennék az életének megrontója. Jóban voltak Katetel az tény de, hogy ennyire megviseli egy olyasvalaki elvesztése, aki még a telefont sem veszi fel neki.
Gareth némasággal büntet, úgy tesz, mintha csak egy idegen lennék számára. Marcelo megvető tekintete minden egyes percben lyukat tudna égetni oldalamba. A ő szavaival fogalmazva "megvet tettemért, de a barátja vagyok és sosem tudja eldobni magától egy lány miatt". Isco és Varane sosem voltak különösebben nagy cimboráim de a brit távozása óta úgy érzem, hogy ők is eltávolodtak tőlem. Egyedül Karim nem változtatta meg a meglátását rólam. Aligha nem teljesen egyedül maradtam. Olykor ez a játékunkon is meglátszik, ami miatt már kaptam Beníteztől több néhány perces fejmosást. Mindezek ellenére úgy érzem, jól döntöttem- ki tudja, mire lett volna képes az apja. Kedveltem Catherinet, de egy futókapcsolat miatt nem kockáztatom a családom hogylétét.
- Szerinted igaz? Tényleg együtt van a kis brazillal?- Törik elő belőlem hirtelen a féltékenység.
- Nem tudom- feleli nyugodt hangnemben- Neymar jó gyerek- gondol vissza a válogatottból ismert csatárra.
Nem válaszolok. Nem ismerem a brazilt így nem akarok róla rosszat mondani, de mégis rossz érzéssel tölt el, hogy ő öleli azt a lányt, akit egykor én csókoltam. Még ha csak csókoltam volna... Fergeteges volt minden egyes együttlét vele. Amint belegondolok abba, hogy miket is műveltünk a szőke szépséggel nadrágom szorítani kezd- már a puszta gondolata is megőrjít.
- Hé Cris- löki meg vállamat haverom- itt vagy?- Bólintok egy gyatrát, mire kiszáll a kocsiból és én is követem őt.
Épp hogy megérzem a betont lábam alatt feleszmélek, hogy nem az edzőközpontban vagyunk, hanem egy mélygarázsban. Pontosabban a Sunset mélygarázsában, ahol egykor a Kate:01 rendszámú autó is parkolt. Felsóhajtok. Miután elküldtem végignéztem az erkélyről, amint zokogva beszáll a járműbe és azonnal elhajt- örülök neki, hogy nem lett semmi baja akkor.
- Miért jöttünk ide?- Nézek kérdőn a védőre.
- Mondd csak, te hol jártál egészen eddig?- Háborodik fel, de nem válaszolok, ismét csak összevesznénk, ha megosztanám vele gondolataimat.
Csendben haladunk egymás mellett a több száz autó között, mikor hirtelen még a lélegzetem is elakad. Visszajött volna?
- Marcelo- bököm meg teljesen lesokkolva, mire ő is arra néz, amerre én. Catherine autója a szobaszáma helyén parkol.
- Biztos csak az apja jött le Madridba és ha már itt van ez az autó, használja- ad logikus magyarázatot.
Egy pillanatra még el is hittem, hogy újra látom a brit lányt, de az szinte lehetetlen. Maradnak a régi képek és a videók. Magamban morfondírozva szaporázom meg lépteimet, hogy ne maradjak le túlságosan is, hiszen még mindig nem tudom miért is vagyunk itt.
Liftbe belépve csak az unalmas zene szolgál zajként köztünk, látszik, hogy felzaklatta a Kate dolog őt is. Rutinosan érinti meg a harmadik szint ikonját.
Idegesen tördelem ujjaimat, miközben azon töröm a fejemet, hogy valahonnét a tudatallatimból előkotorjak egy kis foszlányt a jelenlegi helyzettel kapcsolatban.
- Ne szenvedj már ilyen látványosan- szól rám- csupán Gareth tart egy kis összeröffenést, mint régen- felel végre.
(...)


- Fél óra múlva kezdünk, menni kéne- ad hangot James gondolatának, mire mind bólintunk és elkezdjük összeszedni a szétdobált cuccainkat.
Jó volt újra eltölteni egy kis időt a többiekkel. Ezúttal nem voltam közutálat célpontja, ami kifejezettem jól esett végre. Gareth, Varane és Isco nem burkolóztak némaságba előlem. Sergio sem szándékozott meggyilkolni és Marcelo lángoló tekintetét sem kellett végig magamon éreznem. Úgy tettek, mintha minden rendben lenne. Szerencsés vagyok, hogy ismerhetem ezeket az embereket.
Mosollyal az arcomon lépek ki a walesi lakásából és régi jó barátommal- Sergioval- az oldalamon indulok el. Ameddig leérünk a földszintre még a többiek ökörködnek, amiken jót mosolygunk közösen.
- Hol van Marci?- Kezdem keresni tekintettem a brazil védőt, mire Keylor leint.
- Visszament a telefonjáért, ne aggódj CR- vigyorog, így nekem is felfelé ível a szám.
Sosem voltunk kimondottan jó barátok, de most minden egyes kedves, jópofa hangvételű mondatnak örülni tudok, hiszen úgy érzem, visszakaptam azt, amim régen volt és ez irtó jó érzés.
Pittyegéssel jelzi a személyfelvonó, hogy megérkezett. Mind izgatottan várjuk a bongyor megjelenést, aki nem egyedül érkezett. Lélegezni is elfelejtek, amint meglátom az ismerős arcot. A levegő teljesen megfagy, egyikünk sem hisz a szemének. Mondani akarok neki valamit, de amint meglátom, hogy ujjai egy másik férfiéval vannak összekulcsolva elönt a düh. Szóval máris továbblépett és nem Neymar Jr. az illető.

4 megjegyzés:

 1. Már megilyedtem, hogy nincs rész!! De egy kérdés: Akkor most szombatonként vagy szerdánként vannak a részek? (Bocsi, ha hülye vagyok :D)
  A rész nagyon-nagyon jó lett, egyszerűen imádom! Csak így tovább <3 <3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Rész mindig lesz, egészen az epilógus felkerüléséig:)
   Kérdésedre a válasz; szombat.

   Ölel, Lily <3

   Törlés
 2. Imádlaaaaaakkkkkkk! Csak így tovább,és remélem Cris nagyot koppan majd!! :3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :D
   Cristiano azt kapja, amit megérdemel ezt ígérhetem!:)

   A következő részhez fűzött megjegyzésedre a válasz: kb 60 fejezet fog felkerülni, az én számításaim szerint.

   Ölel, Lily

   Törlés